Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demobox Motor Setup
#1
Hi Everyone,

I have a Power PMAC Demobox, and Im trying to run the Demobox4X Sln file, provided with the project examples when installing the PowerPMAC IDE . I notice that with the values that are set for the Motor gains and velocity terms in the PmH file, none of the motors ever go to a desired, commanded position.

For example, after downloading onto the PMAC, in the terminal, I type:

#3
j=0
#3
j=10

Telling motor 3 to move to 0 motor units and 10 motor units respectively. It doesnt do this, and whats more, it goes to random positions for the same command. Is the loop not being closed? Am I missing something here?

Thanks!
Reply
#2
(06-24-2014, 12:49 PM)santoshiy Wrote: Hi Everyone,

I have a Power PMAC Demobox, and Im trying to run the Demobox4X Sln file, provided with the project examples when installing the PowerPMAC IDE . I notice that with the values that are set for the Motor gains and velocity terms in the PmH file, none of the motors ever go to a desired, commanded position.

For example, after downloading onto the PMAC, in the terminal, I type:

#3
j=0
#3
j=10

Telling motor 3 to move to 0 motor units and 10 motor units respectively. It doesnt do this, and whats more, it goes to random positions for the same command. Is the loop not being closed? Am I missing something here?

Thanks!

I just checked the Motor[3].ClosedLoop loop flag, and it is set to 0 - does anyone know how to enable a motor, and set it to closed loop?

When I type in #3J/, and then I check the above flag, it is set to 1. However, as soon as I issue a jog command, i.e. j=3, then ClosedLoop is set to 0

Thanks!
Reply
#3
Please contact our technical support group for help on this issue:
818-717-5656
support@deltatau.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)