Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Position Capture with MACRO
#1
Hi,

We are having issues with out position capture.

We have a new installation and have not been able to obtain a position capture.

Here is what we have tried.
1. We have confirmed the wiring is correct
2. To arm to position capture we first set
Gate3[0].MacroOutA[12][3]=$0
then to arm
Gate3[0].MacroOutA[12][3]=$80100

We also read out the value of ms12,i921
We have performed multiple jog moves back and force and have not been able to set bit 19 of Gate3[0].MacroInA[12][3]

We are trying to capture the index position from a linear encoder.
Our encoder setting are:
ms12,i912 = 0 and 1
ms12,i915 = $C0

As a note: The only time it does trigger is when the cable is disconnected...

Is there something that we are missing ?
Thanks
Reply
#2
(06-11-2014, 07:15 PM)iclim Wrote: Hi,

We are having issues with out position capture.

We have a new installation and have not been able to obtain a position capture.

Here is what we have tried.
1. We have confirmed the wiring is correct
2. To arm to position capture we first set
Gate3[0].MacroOutA[12][3]=$0
then to arm
Gate3[0].MacroOutA[12][3]=$80100

We also read out the value of ms12,i921
We have performed multiple jog moves back and force and have not been able to set bit 19 of Gate3[0].MacroInA[12][3]

We are trying to capture the index position from a linear encoder.
Our encoder setting are:
ms12,i912 = 0 and 1
ms12,i915 = $C0

As a note: The only time it does trigger is when the cable is disconnected...

Is there something that we are missing ?
Thanks

We solved the issue. Silly mistake
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)