Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Univ. PMAC-Lite unable to establish communication
#1
I have a Universal lite 602402-106 that has been in a box for 9 years, it looks brand new & I'm just trying to see if it is useable, but I cannot establish any communication with it.
I've tried it in an ISA slot,Ive tried a few different base addresses, & I tried it via serial & no joy.
The led's light up on power up , I have green pwr indicator & the yellow led, the red watchdog does not light up.
It has battery backed memory, I imagine the battery is dead by now, will that be a factor?
I've gone through the jumper settings & set all to defaults as per the manual.
Any suggestions?
I'm no expert with these, the only other one I have set up was a PC-104, & that was 7-8 years ago.
Reply
#2
Since no one has any helpful hints, what does it cost to have the board evaluated for repair?
Reply
#3
It would be very important to replace the battery and then re-test communication.
Reply
#4
Note that we can evaluate this board but it is an older obsolete product. I believe the cost is a flat $750.
Reply
#5
Once you have replaced the battery you can call our techsupport (818-717-5656) and we can help you evaluate the card.
Reply
#6
Battery is on the way, is that $750 just to evaluate (yikes) or is it a flat rate repair cost?
(04-29-2013, 09:42 AM)steve.milici Wrote: It would be very important to replace the battery and then re-test communication.
Reply
#7
That should include repairs if needed.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)