Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macro setting problem
#8
Dzrong,

Here is clock parameters for PowerPMAC and MACRO16.
Phase 9KHz and Servo 4.5KHz.
Please re-tune PID loop after you update phase & servo clock.



////Make sure these parameters are detected automatically.
//Gate3[0].PhaseServoDir = 0;
//Gate1[4].PhaseServoDir = 3;
//Gate1[6].PhaseServoDir = 3;
//Gate1[8].PhaseServoDir = 3;
//Gate1[10].PhaseServoDir = 3;
//Gate1[12].PhaseServoDir = 3;

Sys.ServoPeriod=0.22222222222222222;
Gate3[0].PhaseFreq=9000; // 9.0KHZ Phase
Gate3[0].PhaseClockDiv=0; // Internal same as external
Gate3[0].PhaseClockMult=0; // Internal same as external
Gate3[0].ServoClockDiv=1; // Servo Clock 4.5KHz

Gate3[0].MacroModeA=$403000;
Gate3[0].MacroEnableA=$FC03300;

Gate1[4].PwmPeriod = 6527;
Gate1[4].PhaseClockDiv =0;
Gate1[4].ServoClockDiv =1;
Gate1[4].HardwareClockCtrl=2258;

Gate1[6].PwmPeriod = 6527;
Gate1[6].PhaseClockDiv =0;
Gate1[6].ServoClockDiv =1;
Gate1[6].HardwareClockCtrl=2258;

Gate1[8].PwmPeriod = 6527;
Gate1[8].PhaseClockDiv =0;
Gate1[8].ServoClockDiv =1;
Gate1[8].HardwareClockCtrl=2258;

Gate1[10].PwmPeriod = 6527;
Gate1[10].PhaseClockDiv =0;
Gate1[10].ServoClockDiv =1;
Gate1[10].HardwareClockCtrl=2258;

Gate1[12].PwmPeriod = 6527;
Gate1[12].PhaseClockDiv =0;
Gate1[12].ServoClockDiv =1;
Gate1[12].HardwareClockCtrl=2258;


////Issue "MacroSlaveCLRF0" after download, save, $$$.
////Make sure these parameters in MACRO station.
//MacroSlave0,i900=$197F ; //6527
//MacroSlave0,i992=$197F ; //6527
//MacroSlave0,i995=$4080
//MacroSlave0,i996=$FCCFF ; //Same value with Gate3[0].MacroEnableA
//MacroSlave0,i998=1
Reply


Messages In This Thread
Macro setting problem - dzrong - 10-19-2014, 11:50 PM
RE: Macro setting problem - *** - 10-20-2014, 10:28 AM
RE: Macro setting problem - dzrong - 10-20-2014, 04:42 PM
RE: Macro setting problem - dzrong - 10-21-2014, 11:55 PM
RE: Macro setting problem - *** - 10-22-2014, 12:54 PM
RE: Macro setting problem - bradp - 10-23-2014, 01:03 AM
RE: Macro setting problem - dzrong - 10-23-2014, 06:55 AM
RE: Macro setting problem - akirao - 10-24-2014, 03:16 PM
RE: Macro setting problem - dzrong - 11-01-2014, 09:41 PM
RE: Macro setting problem - akirao - 11-03-2014, 10:33 AM
RE: Macro setting problem - steve.milici - 11-03-2014, 05:11 PM
RE: Macro setting problem - dzrong - 11-05-2014, 07:57 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)